Monday, August 17, 2015

Camera Status

Monday 8/17/2015 - 05:00
All cameras should be operating normal.  Please comment to this post if you are having trouble viewing.

18 comments:

  1. I'm only getting a green screen on everything but the Marina Inn Cam. But I haven't ruled out that it could be a Windows 10 problem. I'm having lots of video problems with it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok I just switched back to Windows 7 HP and everything is back to normal. I don't think I'm the only one that is going to encounter problems with 10, fyi.

      Delete
  2. Looks like you're using the "old" cameras for the Bridge and Canal cams [and maybe others I haven't checked yet today], but they look good. Thanks for all your hard work, Dennis! :)

    ReplyDelete
  3. Dennis, EVERYTHING is running just perfect!! Bless you!!
    Ron, Wyoming, MI.

    ReplyDelete
  4. Dennis, looking perfect from here. Thanks a lot, you're doing a great job.

    ReplyDelete
  5. All views are working for me today, as long as I don't try to load more than 4 cameras at once. But that's a limitation on my end, not a problem on yours. I run Ubuntu Linux if that makes any difference, it shouldn't.

    ReplyDelete
  6. Dennis.....HOORAY !!! All back & PERFECT !!! A big Thank You from a GreatGrandmother in the panhandle of Texas. If I could be there, I'd give ya a Texas sized hug !!

    ReplyDelete
  7. OK!!! Got it all here in North Carolina. Thanks. --Lee Downie

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Back up and running using an android smart phone. Many Thx Den.

    ReplyDelete
  10. Wow, what a difference..Thank you from the bottom of my heart.. I guess there are a lot of people out there in the USA besides me that really treasure the ability to go to your website and enjoy the joys of Duluth. The cameras are all up and running just swell. You DA Man Dennis O'Hara..Penny Hip Hip Hooray!!!!!

    ReplyDelete
  11. Wow...they all come up right away on my tablet...great job on the cameras!
    Thanks so much for all your work.

    LG

    ReplyDelete
  12. running great!!!

    ReplyDelete
  13. Having difficulty downloading canal, bridge, GLA, Pier B and bayfront cams...thank you

    ReplyDelete
  14. Same here (noon CDT 8/18) - these cams mentioned above will not load. They just show "Loading" and no picture comes up. But, I really appreciate the efforts of Dennis and understand when the occasional glitches come up.

    ReplyDelete
  15. Happy to report all systems are a GO....thank you Dennis!!

    ReplyDelete
  16. Looks like Christmas came early for all of us out here where there are no ore boats. What's ya want for Christmas Dennis??? Our thanks isn't enough........Penny

    ReplyDelete